En butikk med en eventyrlig atmosfære, laget for et hjerte på oppdagelsesferd. En søken etter inspirasjon, et smykke til hjemmet eller en gave. Vårt hjerte banker for unike varer, håndplukket med hjerte og sjel for deg. Årlige turer til den store verden, på leting etter det unike. Messer med leverandører fra hele verden, vandrer vi på for å kunne gi deg en smak av Snoka. Varer plukket ut spesielt for vårt konsept, spesielt til deg, med et hjerte fra Snoka.
Under finner du adresse og veibeskrivelse for å komme deg på besøk til oss. Vår beliggenhet er unik og dermed må butikken vi viser frem også være det. Butikken er ikke knyttet til noen kjede og alle varene som kommer inn til oss er importerte varer som er unike - for at vårt konsept skal være spennende å besøke midt ute i skogen. 

 Adresse:

Austmarkavegen 372B
2210 Granli

Fra Kongsvinger (riksvei 2 fra Oslo):

Kjør riksvei 2 mot Magnor (mot Sverige). Ca. 6 km. etter Kongsvinger sentrum, må du ta av til venstre mot Granli. Nå fortsetter du på denne veien ca. 4 km. Da finner du oss på høyre side, like før jernbaneovergangen.

Fra Magnor (riksvei 2 fra Sverige): 
Kjør riksvei 2 mot Kongsvinger. Ta av mot Åbogen. Nå fortsetter du på denne veien ca. 12 km, og kjør gjennom Åbogen. Du finner oss på venstre side, like etter jernbaneovergangen.

Kontakt oss

Din e-post: Beskjed: Send